Tietosuojaseloste

Pyrimme varmistamaan tietojesi maksimaalisen suojan ja käyttäjiemme luottamuksen, joten tietosuojakäytäntömme on pakollinen kaikille sivustomme käyttäjille. Lue tämä asiakirja ennen kuin aloitat sivuston käytön. 

Kerätyt tiedot 

Noudatamme tiukasti tietosuojakäytäntöämme ja noudatamme huolellisesti henkilötietojasi. Kaikki tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, kerätään evästeiden avulla, joita sivustolla käytetään. 

Kun käytät sivustoamme pikavipit365.fi, keräämme henkilötietoja, jos annat ne meille vapaaehtoisesti, esimerkiksi täyttäessäsi lomakkeita sivuillamme tai kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse. Keräämiämme henkilötietoja voivat olla nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut meille antamasi tiedot. 

Tiedon käyttö 

Kun annat meille henkilökohtaisia tietojasi, käytämme niitä ottaaksemme sinuun yhteyttä ja tarjotaksemme sinulle tukea. Voimme lähettää sinulle ilmoituksia sähköpostilla, tekstiviestillä tai lähettipalvelun kautta kertoaksemme tuotteistamme ja palveluistamme, vastataksemme kysymyksiisi ja käsitelläksemme pyyntöjäsi. 

Lisäksi voimme käyttää tietojasi analysoidaksemme ja parantaaksemme palveluamme tehdäksemme siitä sinulle mukavampaa ja sopivampaa. 

Tietojen luovuttaminen 

Arvostamme yksityisyyttäsi ja varmistamme henkilötietojesi turvallisuuden. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille ilman lupaasi, ellei se ole välttämätöntä palveluidemme tarjoamiseksi tai lain noudattamiseksi. 

Turvallisuustiedot 

Säilytämme tietosi turvallisesti ja ryhdymme toimenpiteisiin suojellaksemme niitä luvattomalta käytöltä, muuttamiselta tai tuhoutumiselta. 

Yksi tehokkaimmista käyttämistämme toimenpiteistä on tietojen salaus. Kun käyttäjä lähettää henkilökohtaisia tietojaan sivustomme kautta, käytämme suojattua salausprotokollaa tietojen suojaamiseen. Tämä tarkoittaa, että tiedot salataan laitteellasi ja välitetään salatussa muodossa palvelimellemme. 

Lisäksi käytämme muita turvatoimia, kuten luotettavien salasanojen ja suojattujen palvelimien käyttöä, säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä, kulunvalvontaa ja käyttäjien toiminnan valvontaa. 

Seuraamme myös tiukasti järjestelmiämme ja reagoimme nopeasti kaikkiin epäilyttäviin toimiin tai luvattoman pääsyn yrityksiin. 

Muutokset tietosuojakäytännössä 

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta käyttäjälle. Tietosuojakäytäntömme uusi versio julkaistaan välittömästi tällä sivulla, joten suosittelemme käyttäjiä tarkistamaan sivuston ajoittain muutosten varalta. 

Jos jatkat sivustomme käyttöä muutosten tekemisen jälkeen, hyväksyt nämä muutokset. 

Uskomme, että tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota käyttäjiemme henkilötietojen suojan korkeimman tason ja noudattaa lain vaatimuksia. 

Yhteystiedot 

Arvostamme palautettasi ja olemme aina avoimia kommunikointiin käyttäjiemme kanssa. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä sivustomme yhteydenotto-osiossa olevan palautelomakkeen kautta. 

Pyrimme vastaamaan pyyntöihisi mahdollisimman pian ja auttamaan sinua kaikissa sivustoamme ja yksityisyytesi koskevissa kysymyksissä.