Käyttöehdot

Tämä käyttösopimus on oikeudellinen asiakirja, joka määrittää sivustomme käyttöä koskevat ehdot. Siinä määritellään sekä käyttäjän että sivuston ylläpitäjän velvollisuudet ja oikeudet sekä annetaan suosituksia ja rajoituksia annettujen tietojen käytölle. 

Yleiset määräykset 

Tämä käyttösopimus on asiakirja, joka määrittelee tietosivuston käytön ehdot. Jos käytät sivustoamme, hyväksyt käyttöehdot. Jos et hyväksy ehtoja, et voi käyttää sivuston sisältöä. 

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä sivustoa laittomiin tarkoituksiin. Jos sopimusta rikotaan, sivuston hallinnolla on oikeus estää käyttäjän pääsy sivustolle. 

Sivuston ylläpito voi käyttää käyttäjästä kerättyjä tietoja mainonta- ja markkinointitarkoituksiin, mutta sitoutuu noudattamaan henkilötietojen suojaa koskevaa lainsäädäntöä. Jos käyttäjä ei halua saada mainostietoja, hän voi lähettää kieltäytymisilmoituksen palautelomakkeella. 

Hallintovastuun rajoitukset 

Sivusto tarjoaa tietoa Suomen rahoitusorganisaatioista, joiden avulla käyttäjät voivat vertailla lainoja ja valita sopiva vaihtoehto. Sivuston ylläpitäjä ei kuitenkaan ole vastuussa käyttäjän päätöksistä, joita käyttäjä tekee sivuston käytön jälkeen. Lisäksi käyttäjä on velvollinen lukemaan lisäksi lainanantajan virallisilla verkkosivuilla olevat tiedot, koska pikavipit365.fi -sivusto on vain informatiivinen. 

Sivuston ylläpitäjä ei ole vastuussa mistään vahingoista, joita sivuston käyttäminen voi aiheuttaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle. Hallinto ei myöskään ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, koska se ei tarjoa rahoituspalveluja henkilökohtaisesti. 

Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet 

Verkkosivuillamme tarjoamme käyttäjille mahdollisuuden tutustua rahoitusorganisaatioiden tietoihin ja vertailla lainaehtoja. 

Sivustolle lähetetty sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sitä saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman sivuston hallinnon suostumusta. 

Jatkamalla sivuston käyttöä käyttäjä vahvistaa hyväksyvänsä sisällön käyttöehdot ja on vastuussa kaikista sen käytön seurauksista. 

lisäinformaatio 

Sivuston käyttöön liittyvät erimielisyydet käsitellään Suomen lainsäädännön mukaisesti. 

Sivuston ylläpidolla on oikeus tehdä muutoksia sopimuksen ehtoihin milloin tahansa ilmoittamatta siitä käyttäjälle. Siten käyttäjän on säännöllisesti tarkistettava sopimus muutosten varalta ja hyväksyttävä ehdot siinä muodossa, jossa ne esitetään sivustolla. Käyttäjä vahvistaa hyväksyvänsä sopimuksen ehdot jatkamalla sivuston käyttöä. 

Olemme vakuuttuneita siitä, että käyttösopimuksemme on reilu ja avoin. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenotto-osiossa olevan palautelomakkeen kautta.